I interrupt this blogging of “The City’s True Name” for an announcement.
The announcement is:
Today, November 20, 2012, is my 55th birthday.
That means that, as of today, I have survived:
55*365 days + 14 leap-days = 20,089 days;
20,089 * 24 = 482,136 hours
482,136 * 60 = 28,928,160 minutes
28,928,160* 60 = 1,735,689,600 seconds.
One point seven three gigaseconds old! Time sure flies.
I am having a minimalist birthday today. I figure that I don’t have to do anything to turn 55, other than survive the day, so I’m taking it easy. I’ll have my usual Tuesday lectures and office hours; once home I’ll share a cake with my wife and daughter. No big birthday party; I hate the stress. I’d rather treat a birthday as a milestone rather than as a deadline.