Today, November 20, 2015, is my 58th birthday.
That means that, as of today, I have survived:
58*365 days + 14 leap-days = 21,184 days;
21184 * 24 = 508,416 hours
508,416 * 60 = 30,504,960 minutes
30,504,960 * 60 = 1,830,297,600 seconds.
One point eight three gigaseconds old! Time sure flies.
I am having a minimalist birthday today. I figure that I don’t have to do anything to turn 58, other than survive the day, so I’m taking it easy. All I plan is to share a cake with wife and daughter. No big birthday party; I hate the stress. I’d rather treat a birthday as a milestone rather than as a deadline.
This evening we three will go to see the last “Hunger Games” movie; and the evening after that I shall go to a poetry recital. A week later we’ll celebrate Thanksgiving at my brother’s. At my age I am happy to spread the birthday out over days.